OVLAŠTENI DISTRIBUTERI

Ovlašteni smo distributer za Biokker proizvode.

Logo-BiokkerR

Biokker proizvodi su najnapredniji i najučinkovitiji sustavi na tržištu za smanjenje patogena u zraku. Koriste se za uklanjanje patogena iz okoliša, pogodni su za liječenje zatvorenog zraka i uklanjanje svih organskih spojeva i čestica. 

Biokker tehnologija temelji se na naprednom procesu oksidativne fotokatalize uključene u AOT (Advanced Oxidation Technologies) s mogućnošću uklanjanja onečišćenja u plinskoj fazi korištenjem UV energije.

Radi se o novoj generaciji uređaja koji koriste renomiranu tehnologiju fotokatalitičke oksidacije.

PROIZVODI

Biokker Home

Pročišćivač zraka bez filtera. Učinkovit, ekološki i energetski uređaj zahtijeva samo jedno održavanje godišnje. Bez filtera, bez ozona i nusproizvoda Jedan uređaj za cijelu kuću.

Biokker Ind

Učinkovit sustav smanjenja patogena u okolišu, isparljivih organskih spojeva (VOC) i mirisa. Dizajniran da se nosi s najvišim razinama biološkog opterećenja, BiokkerInd ima maksimalni kapacitet molekularne pretvorbe bez razlikovanja čestica po veličini.

Biokker

Biokker sustav također ima maksimalni kapacitet molekularne pretvorbe bez razlikovanja čestica po veličini. Koristi se za bolnice, operacijske dvorane, posebna područja za njegu, laboratoriji i istraživački centri, uredi, veliki objekti, hladnjača itd.

Shopping Basket